DIGITAL BUSINESS SCHOOL

HOGESCHOOL PXL BUNDELT EXPERTISE

Francis Vos
Departementshoofd PXL-Business

Tristan Fransen
Departementshoofd PXL-Digital

 

 

De hogeschool PXL integreert op een unieke wijze de departementen PXL-Research, PXL-Digital en PXL-Business in het kader van haar programma Levenslang Leren. We creëren een nieuw platform waarmee we het voortouw nemen in tal van domeinen, denk aan artificiële intelligentie, drones, smart cities, esports, …

Ons community-driven onderwijsmodel staat centraal. Deze community bestaat uit cursisten uit het werkveld, expert-lesgevers, gastsprekers, bedrijven en onderzoekers. Het is onze ambitie om ondernemerschap te stimuleren en innovatieve ideeën uit het bedrijfsleven versneld in de markt te helpen zetten.

De adviseurs van PXL-Research zijn bovendien uw springplank om specifieke vragen, ideeën en businessprojecten te vertalen naar concrete projecten met cursisten, docenten, lectoren, onderzoekers, partnerbedrijven, subsidiëringsinstanties enz.

 

Astrid Hannes
Directeur Onderzoek en Dienstverlening

Sara Weerts
Adviseur Levenslang Leren

DIGITAL BUSINESS SCHOOL

Samen leren innoveren en ondernemen!

De Digital Business School is een forum om bedrijven te laten samenwerken met ‘business architecten in spe’ om goede ideeën om te zetten in marktklare oplossingen. Bedrijven doen een beroep op onze cursisten uit het werkveld om hun business case of innovatief idee uit te werken. 

Dankzij een sterk team van experten, docenten, gastsprekers en leercoaches, staat wij garant voor een excellente leerervaring die de groeiambities van je bedrijf ondersteunt en een boost geeft aan je business inzichten.